Over ons

REEDS 30 JAAR EEN FAMILIEBEDRIJF.

Onze geschiedenis

DECA HOME is een familiebedrijf dat sinds 1990 gespecialiseerd is in het creëren, verkopen en plaatsen van schouwen, maar ook in het plaatsen en / of verkopen van tegels en natuursteen. Ons bedrijf, gevestigd in Henegouwen, in Espierres, beschikt nu over een ruim aanbod van natuursteen, tegels, schouwen en kwaliteitsinzetstukken en kachels.

Bij Deca Home laat u zich adviseren door professionals die rekening houden met uw wensen en transparant en eerlijk uitleg geven op het gebruik en de eigenschappen van alle getoonde producten.

Maar dat is niet alles … Als u dat wenst, komen onze interieurarchitecten ook rechtstreeks bij u thuis om u van het beste advies te voorzien.

30
jaar ervaring

We bieden u ook de mogelijkheid om een 3D-weergave van uw toekomstige project te verkrijgen. Het is zelfs mogelijk om op basis van uw eigen plannen een schatting te maken. Wat uw projecten ook zijn, we doen er alles aan om ze tevreden te stellen.

Met Deca Home is alles mogelijk, vraag het maar!

Om aan al de vragen van onze klanten te kunnen voldoen, heeft de Deca Home Groep haar activiteitenpalet uitgebreid met haar nieuwe merk ID Home voor al uw transformatie– en renovatiewerken.

Ontdek de site: www.id-home.be

Aarzel niet, neem contact met ons op of kom rechtstreeks ter plaatse om onze showroom van 800 m² te bezoeken in Ijzeren Bareel 22A – 8587 Spiere, tussen Kortrijk en Doornik, niet ver van Moeskroen. We zullen u zo goed mogelijk informeren en adviseren om u aangepaste oplossingen te bieden en uw dromen voor binnen en buiten waar te maken.

Tot ziens, het Deca Home-team.

Bezoek van onze interieurontwerpers

Afhankelijk van uw vraag en uw interieur kunnen onze architecten een offerte opstellen vanuit uw plannen maar ook een 3D-weergave van uw toekomstig project.

Installatie en installatie door onze eigen teams.

We bieden een ruim assortiment aan haarden, kachels, inzethaarden en tegels. U vindt onder onze modellen een ontwerp dat zich zal aanpassen en uw huis perfect zal verfraaien.

Kwaliteitsservice en materialen

We stellen onze expertise en knowhow tot uw dienst voor de creatie en plaatsing van uw haarden en voor de plaatsing van uw tegels. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten en duurzame materialen.

Laat uw dromen uitkomen, binnen en buiten.

Laat uw dromen uitkomen, binnen en buiten.

DECAHOME GROEP

Deca HomeID-Home

ONZE SHOWROOMS
DECAHOME GROEP

Deca HomeID-Home

ONZE SHOWROOMS