Open haarden

DECA HOME

Onze knowhow tot uw dienst.

Gepassioneerd door ons vak, gevoelig voor de charme en esthetiek van uw huis, passen wij onze prestaties aan uw smaak maar ook aan uw behoeften aan.

Wij stellen onze kennis en kunde tot uw beschikking om uw verschillende interieurprojecten uit te voeren, volgens uw budget.

Ons assortiment omvat vrijstaande haarden, maar ook inzethaarden en kachels van verschillende soorten:

  • Houtkachels
  • Ingebouwde houtkachels en open haarden
  • Pelletkachels
  • Gas inzethaarden en fornuizen
  • Kachel met warmte steen

Zin in een open haard met designstandaard? Je hoeft het maar te vragen. We passen ons aan uw behoeften aan door een eerder rustieke of moderne toets te geven, afhankelijk van uw voorkeuren.

Aarzel niet om onze galerij te bezoeken om een overzicht te ontdekken van onze verschillende producten, accessoires en creaties.

We verwelkomen u ook graag in onze showroom op Ijzeren Bareel 22A – 8587 Spiere, tussen Kortrijk en Doornik, niet ver van Moeskroen. Wij informeren en adviseren u zo goed mogelijk om u passende oplossingen te bieden en uw interieurdromen waar te maken.

Onze merken in haarden

Bezorgd over uw volledige tevredenheid, maken we er een erezaak van om u kwaliteitsproducten aan te bieden, daarom werken we samen met gerenommeerde merken zoals:

Laat uw dromen uitkomen, binnen en buiten.

Laat uw dromen uitkomen, binnen en buiten.

DECAHOME GROEP

Deca HomeID-Home

ONZE SHOWROOMS
DECAHOME GROEP

Deca HomeID-Home

ONZE SHOWROOMS